Kickstart dit mindfulde liv

Hvad er Kickstart dit mindfulde liv…

Kickstart dit mindfulde liv er et 6 ugers forløb med personlig udvikling og mindfulness, krydret med øvelser i self-compassion (selv-medfølelse), så du lærer at passe rigtig godt på dig selv.

Uanset hvad din baggrund er, vil du opleve at finde ind til kernen af dig og genvinde roen. I forløbet lægger jeg vægt på, hvordan mindfulness og selv-medfølelse kan bruges i DIN hverdag, og den form for forløb, som jeg tilbyder dig gør, at du kommer tættere på at kunne give dig selv omsorg og selvkærlighed og større taknemmelighed til det, du har i dit liv trods smerter, stress eller andre udfordringer.

Jeg kan hjælpe dig med at lære simple teknikker til, hvordan du kommer i kontakt med dit indre jeg, og derved også i kontakt med det, som er vigtigt for dig, nemlig dine værdier.

Så er du træt af:

At utålmodigheden ofte sejrer

At du ikke får prioriteret dig selv nok

At andre sætter dagsordenen for dig

At du knokler og farer rundt fra sted til sted

At du aldrig har overskud til noget som helst

At du ikke længere gør de ting, som du gerne vil

At alting går op i daglige gøremål og praktiske ting

At du hænger i med næb og kløer for at overleve hverdagen

At kæmpe med tanker og følelser, som spænder ben for dit videre liv

Og du vil gerne have:

 • Et liv hvor du genvinder roen
 • Et liv i balance og indre robusthed
 • Et liv med større omsorg for dig selv
 • Et liv hvor du bestemmer tempoet
 • Et liv hvor du sætter dig selv forrest
 • Et liv hvor du prioriterer dine værdier
 • Et liv hvor tingene ikke bare kører på repeat
 • Et liv med større tålmodighed og taknemmelighed
 • Et liv hvor du ikke længere vil lade dig diktere af andre
 • Et liv hvor du er nærværende og tilstede med dem, som du elsker  

Så er forløbet lige noget for dig, der:

 • Har smerter, føler sig stresset, ofte kæmper med uro i kroppen eller har svært ved at koncentrere sig mm.
 • Gerne vil vende underskud til overskud
 • Sover dårligt om natten
 • Slås med dårlig samvittighed over for dig selv eller din familie
 • Ønsker at blive bedre til at prioritere tid til sig selv
 • Føler sig presset mentalt pga. den situation du står i

Og efter forløbet har du lært…

Hvordan du passer godt på dig selv

Hvad der er vigtigt for dig i DIT liv

Hvad mindfulness self-compassion er og ikke mindst…

Hvordan de to ting med lethed kan bruges i din hverdag

Hvordan du rummer svære tanker og følelser

Hvordan du opnår mere nærvær og tilstedeværelse

Hvordan du ved hjælp af åndedrættet kan skabe ro i kroppen

Hvordan du får mere overskud i hverdagen trods udfordringer

Kickstart dit mindfulde liv

Er det nu du skal gøre noget godt for DIG?

Og træde frem på scenen med hele DIG

Og give dig selv det liv du fortjener og drømmer om ?

Måske du har spørgsmål til hvordan mindfulness kan bruges i netop din situation, generelt er nysgerrig, hvilke jeg elsker, eller mangler svar på noget.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive for at høre nærmere, det er ganske gratis, og du forpligter dig ikke til noget som helst.

mobil: 2946 3687 – email: info@mariacarlsen.dk

Praktiske oplysninger

Start: Ingen nye datoer lige nu, de kommer

Slut: 

Tidspunkt:

Sted: Provstistrædet 14b kld., 5610 Assens

Pris: kr. 1200,00

Medbring: Yogamåtte, tæppe evt. pude ved behov

Påklædning: Løst tøj (ikke et krav)

Pladser: Der er max 12 pladser

Du får…

Du får materiale tilsendt før vi går i gang, med nogle af de øvelser, som vi vil lave på forløbet. Det er mindfulness øvelser, meditations- og åndedrætsøvelser.

Udover det materiale jeg sender til dig på din mail, så får du også udleveret de øvelser, som kommer udover materialet. Altså de lidt længere meditationsøvelser. Du kan derved altid kigge på øvelserne, hvis du bliver i tvivl om noget, eller noget du har glemt.

Kærlig hilsen Maria

Hør hvad de siger om forløbet…

CamillaKære Maria Jeg har fulgt Smertementor i knap 1 1/2 år. De ting og emner du skriver om rammer mig og passer så godt ind i det stress forløb jeg har været igennem. Jeg tænker og reflekterer over de ting du skriver. Tak for det Jeg stiftede bekendtskab med mindfulness under min stress sygemelding, og havde stor gavn af det. Nysgerrigheden var vakt og da jeg så Smertementors opslag om et 6 ugers mindfulness forløb sidste efterår var muligheden der for at lære mere. 6 ugers forløbet levede fuldt ud op til mine forventninger 🤩 Jeg kan bruge det i min hverdag og jeg lytter stadig til de meditationer vi fik. Når jeg lytter til meditationer er det afgørende om jeg kan lide stemmen eller ej. Og med din rolige stemme og kloge ord, er det heldigvis ikke et problem at finde ro, fokus og nærvær. Under forløbet stod det meget hurtig klart for mig, hvor meget du brænder for Smertementor og det at hjælpe andre. Smertementor og du, kære Maria, får de allerbedste anbefalinger med på vejen Kærligt Camilla
BirgitteDet har været et forrygende forløb. Jeg deltog primært på grund af smerter i mine ben, som ikke kunne diagnostiseres. Det gjorde ondt 24/7, hvilket naturligvis gik ud over nattesøvnen, så det var tit, jeg mødte træt, uoplagt og modløs på arbejdet. Det går meget bedre nu - jeg håber - 7-9-13 - det holder, ellers må jeg på den igen, når du starter det næste hold. Jeg er ikke fuldstændig smertefri, men det er meget bedre. Jeg ved ikke, hvad det nøjagtigt er ved forløbet, der har hjulpet mig. Jeg har jo flere gange under kurset bevist, at jeg ikke har hørt en skid efter, hvad du har sagt Men det har hjulpet, og jeg kan kun anbefale andre med smerter, stress, manglende selvværd, tankemylder, søvnbesvær - you name it - at give det et forsøg. Det hjalp mig
Maria“Jeg synes at det har været en rigtig god oplevelse at være med på dit hold. Jeg håber at der kommer mere af det når du er færdig med barsel😊 For mig personligt kan jeg mærke, at jeg føler mig bedre tilpas i de gange jeg har været med på holdet, end det var for mig at være hos psykolog. Rigtig god barsel”
MetteMit mindfuldness forløb ved Maria kan jeg varmt anbefale, Maria er god til at få en’ helt ned i gear i trygge og rolige omgivelser. Under mit forløb ved hende lærte jeg at give mig selv plads til ro og fordybelse i en travl hverdag. De bedste hilsner fra Mette

© Copyright - Smertementor Maria Carlsen