Privatlivspolitik

Persondatapolitik

Persondatapolitik for Smerte Mentor

Maria Carlsen er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som klient er i forløb hos mig, og jeg tilstræber mig på, at du føler dig tryg i behandling af dine personoplysninger. Smerte Mentor behandler personoplysninger om dig i henhold til denne persondatapolitik og gældende lovgivning. Afgivelse af oplysninger om dig deles ikke med nogen, med mindre du giver dit samtykke hertil.

1. Hvornår indsamler og anvender Smerte Mentor dine personoplysninger

Smerte Mentor indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde:

1. Når du er i forløb hos Maria Carlsen for at kunne give dig den bedste oplevelse og service.

Ligeledes bruges dine oplysninger for at kunne besvare konkrete henvendelser fra dig i tilfælde af sygdom eller lignede. I denne forbindelse indsamler Smerte Mentor alene nødvendige oplysninger om dig, som for eksempel navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer og emailadresse.

Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har givet dit samtykke hertil.

2. Hvornår videregiver jeg dine personoplysninger

Smerte Mentor videregiver ikke de personoplysninger, som der behandles om dig med mindre

  • ​a. hvis det er påkrævet ifølge loven, en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.
  • b. hvis du giver dit samtykke hertil fx til anden relevant tredje person fx egen læge

Videregivelsen vil kun ske i det omfang og til dem, det er nødvendigt for at kunne sikre dig det mest optimale forløb.

3. Hvordan beskytter Smerte Mentor dine personoplysninger

Smerte Mentor har låst alle angivne informationer inde for at sikre, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

I praksis er det ikke muligt at etablere 100 % sikkerhed, og Smerte Mentor kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er fuldstændig beskyttet mod nogen, som forsætligt forsøger at omgå Smerte Mentors sikkerhedsforanstaltninger for at få adgang til oplysningerne.

Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

4. Hvilke rettigheder har du

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som Smerte Mentor behandler om dig, kan du rette henvendelse til info@mariacarlsen.dk eller ringe på 2946 3687.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger Smerte Mentor behandler om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode Maria Carlsen om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling.

5. Hvor længe opbevarer jeg dine personoplysninger – løbende sletningsforpligtelse

Hos Smerte Mentor gemmes dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere de services, tjenester og ydelser, som du har bedt om, så længe det er nødvendigt, eller i så lang tid som det er påkrævet i henhold til lovgivningen. Såfremt jeg som dataansvarlig Maria Carlsen af hensyn til lovgivningen i øvrigt er forpligtet til at opbevare oplysningerne om dig, beholder vi disse oplysninger, så længe vi er forpligtet hertil.

6. Hvad sker der, når Smerte Mentor ændrer denne persondatapolitik

Smerte Mentor opdaterer kontinuerligt denne persondatapolitik for at sikre, at præsenterer dig med så præcis information som muligt, samt for at sikre at overholder gældende lovgivning. Dette medfører, at Maria Carlsen løbende vil opdatere og ændre denne persondatapolitik. I tilfælde af væsentlige ændringer giver Maria carlsen dig besked via e-mail. Den til enhver tid gældende version af denne persondatapolitik kan rekvireres ved at kontakte mig.

7. Henvendelser og spørgsmål

Du skal være meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til min persondatapolitik eller de personoplysninger, som jeg indsamler og behandler om dig:

(Maria Carlsen, info@mariacarlsen.dk samt telefonnummer 29463687)

© Copyright - Smertementor Maria Carlsen